Aanvragen

Eenmalige bijdrage

Bent u als beeldend of uitvoerend kunstenaar afgestudeerd en heeft u plannen om zich verder te professionaliseren? Het Heij Konijn fonds kan u op weg helpen met een eenmalige bijdrage van maximaal
 € 2.500,- die u kunt besteden aan bijvoorbeeld een masterclass, stage of eigen kunstproject.

Voorwaarden

Mevrouw R.M. Heij Konijn, weduwe van de Arnhemse oud-wethouder J. Heij, richtte het fonds op in 1995 en stelde als voorwaarde dat de aanvragers niet ouder mochten zijn dan 30 jaar en moesten wonen, werken of hun studie hebben gevolgd in Arnhem en omstreken*.

* Het werkgebied van de Dullertsstichting omvat de gemeenten Arnhem, Rheden, Rozendaal, Renkum, Westervoort, Duiven en de voormalige gemeente Huissen. NB. Voor musici geldt deze geografische beperking niet.

Aanvragen

Bent u geïnteresseerd, richt uw aanvraag dan vóór 15 april aan het Heij Konijn Fonds. Het aanvraagformulier vindt u onderaan deze pagina.

Beoordeling

De aanvragen voor een donatie uit het Heij Konijn Fonds worden beoordeeld door het bestuur van het fonds, bijgestaan door een deskundige adviescommissie. Mevrouw Heij Konijn heeft in haar testament aanwijzingen gegeven over de samenstelling van deze adviescommissie.

Uitsluitsel

Aanvragers die vóór 15 april een aanvraag hebben ingediend, krijgen vóór 1 juli uitsluitsel. Na ontvangst van de aanvraag wordt u uitgenodigd voor een kort gesprek met onze adviseurs. Dit gesprek vindt plaats in mei of juni bij op kantoor van de Dullertsstichting. De adviseurs leggen hun bevindingen voor aan het bestuur. Het bestuur neemt in de eerste week van juli een besluit waarvan u binnen een week schriftelijk op de hoogte wordt gesteld.